سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی نسبت به آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر بر اثر توپ بازی پسر نوجوان در خیابان ! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند! قاتل الهه حسین‌نژاد قصاص می‌شود + توضیحات قوه قضائیه
سرخط خبرها

حضور ۳۵ درصدی دانش آموزان خراسان رضوی در مدارس| اینترنت شاد برای دانش آموزان رایگان است

  • کد خبر: ۴۴۲۶۸
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
حضور ۳۵ درصدی دانش آموزان خراسان رضوی در مدارس| اینترنت شاد برای دانش آموزان رایگان است
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در حال حاضر به طور میانگین ۳۵ درصد دانش آموزان استان در کلاس‌های درس حاضر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در حال حاضر به طور میانگین ۳۵ درصد دانش آموزان استان در کلاس‌های درس حاضر هستند.


به نقل روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، قاسمعلی خدابنده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و به ویژه شهدای فرهنگی و دانش آموز گفت: در روز‌های نخست بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریورماه سال جاری بالغ بر ۷۵ درصد دانش آموزان استان در کلاس‌های درس خود حضور داشتند ولی پس از اعلام دغدغه و نگرانی‌های خانواده‌ها مبنی بر اینکه حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس باعث افزایش شیوع ویروس کرونا می‌شود، با اعلام وزیر محترم آموزش و پرورش دیگر الزامی بر حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس نیست و خانواده‌ها مختار هستند یکی از شیوه‌های آموزش حضوری، مجازی، آموزش تلویزیونی و یا استفاده از درسنامه‌ها را انتخاب نمایند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر به طور میانگین ۳۵ درصد دانش آموزان استان در کلاس‌های درس حاضر هستند تصریح کرد: در مدارسی که تراکم دانش آموزان کم است، درصد بیشتری از دانش آموزان در کلاس‌های درس حاضر هستند و مابقی دانش آموزان از روش‌های دیگر آموزشی، چون استفاده از شبکه شاد، آموزش تلویزیونی و درسنامه‌ها استفاده می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر امکان برگزاری حضوری کلاس‌های درسی در مدارس کشور اظهار داشت: تکلیف ما در دستگاه تعلیم و تربیت استان برگزاری حضوری کلاس‌های درس است لیکن به تشخیص خانواده برای حضور و یا عدم حضور دانش اموزان شان در کلاس‌های حضوری مدارس احترام می‌گذاریم و آن‌ها مختار هستند آموزش حضوری و یا غیر حضوری را انتخاب کنند.

این مقام مسئول ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تمامی همکاران در سطح استان به منظور فراهم ساختن محیطی ایمن برای دانش آموزان در مدارس گفت: تیم‌های ارزیابی ادارات آموزش و پرورش سطح استان به شکلی مستمر در حال بررسی و رصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس سطح استان می‌باشند و بر اساس خود اظهاری مدیران مدارس و بازدید و بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، ۸۷ درصد مدارس استان پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده را رعایت کرده اند.

وی با بیان اینکه شبکه شاد تنها‌ترین و مطمئن‌ترین شبکه برای ارائه آموزش‌های مجازی است که برای سال تحصیلی جدید بسیاری از معایب آن مرتفع شده است اظهار داشت: در سامانه شاد اطلاعات کاربران تنها بر روی سرور آموزش و پرورش قرار می‌گیرد و می‌توان از آن به عنوان یک سامانه پاک برای استفاده دانش آموزان نام برد.

وی در پایان با بیان اینکه هزینه مصرفی اینترنت مادام استفاده از شبکه شاد برای دانش آموزان رایگان خواهد بود گفت: سیم کارتی تحت عنوان سیم کارت شاد وجود ندارد و اولیا محترم دانش آموزان می‌توانند با سیم کارت‌های خود از شبکه شاد به صورت رایگان استفاده نمایند، همچنین در این زمینه در حاشیه شهر مشهد ۲۰ هزار سیم کارت رایگان توسط اپراتور‌های همراه اول و ایرانسل بین خانواده‌های دانش آموزان توزیع شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->